Brittisk artist gifter sig med ett spöke som förstör smekmånaden genom att tömma minibaren på hotellet

    13 december 2022, kl 17.25

    Rocksångaren Brocarde debuterade som musiker 2019, och säger själv att hon nästan kunde vara Edgar Allan Poes och Sylvia Plaths hemliga kärleksbarn. I samband med Halloween gifte hon sig med det viktorianska spöket Edwardo.

    Det var svårt att hitta en kyrka som vill viga paret. ”Jag tror att det är litet av ett problem med religion och livet efter livet. Alla präster tror inte”, sa hon till den brittiska tv-kanalen ITV. Hon sparkades ut från flera kyrkor, och hotades med exorcism när hon letade efter den perfekta bröllopsplatsen.

    Bröllopet hölls i Asylum Chapel i London, med en särskild atmosfär av en sedan länge övergiven kyrka. Bland bröllopsgästerna fanns Marilyn Monroe, Elvis Presley och Henry VIII. Spöket Edwardo ville först gifta sig med Monroe – ”Kommentaren förstörde min kväll totalt!”, sa Brocarde till ITV.

    När det nygifta paret kom iväg på sin smekmånad blev Brocarde besviken. Dels har maken inga pengar, dels är han rätt törstig; hotellrummets minibar tömdes snabbt. Dessutom är maken svartsjuk på tomten, trots att Brocarde förklarat: ”Jag har sagt till honom att tomten besöker alla, och att han är inte kär i mig.”

     

     

    Fler notiser