Brittisk pub lanserar ölet Harry’s Bitter (3,9 procent) efter hans och Meghans tv-serie – ”lika svagt som dess namne”

    11 december 2022, kl 17.19

    Det är många britter som liknar de bättre bemedlade Harrys och Meghans dokumentär på Netflix vid en gnällig gäspfest. Det uppmärksammar London-puben The Duke of Sussex med det nya ölet Harry’s Bitter, som bara finns på fat. Nytt och nytt, det såldes redan innan tv-serien började sändas, men puben tyckte att ett namnbyte var passande efter att ha sett de tre första avsnitten.

    En pubbesökare lade märke till det nya namnet, och kallade det ett ”fyndigt brittiskt svar till Harry och Meghans självömkande Netflix-show”, rapporterar Daily Mail. Pubgästen påpekade också att ölet bara är utrustat med 3,9 procent alkohol, och sa att det var ”lika svagt som dess namne”.

    I ett av Netflix-avsnitten säger Meghan ”Det här är när en familj och ett familjeföretag är i direkt konflikt.” Tittarna i Storbritannien är inte roade.

    Du som shoppar loss inför julen i London, och behöver fylla på med stabila brittiska kalorier, hittar The Duke of Sussex nära Waterloo. De har också drycker med starkare innehåll än Harrys bittra öl. Obekräftade rykten säger att de möjligen ska släppa en drink med namnet Meghan Sour.

     

     

    Fler notiser