Hemlig video avslöjar lärare i Chicago som delar ut dildos, buttplugs och glidmedel till eleverna – tar med dragqueen

  9 december 2022, kl 15.15

  Joseph Bruno, dekanus för en elitskola i Chicago, berättade för en wallraffande reporter att han försåg sina gymnasieelever med dildos och buttplugs under ”omfattande” lektioner med sexualundervisning. Syftet var att lära eleverna om queersex, och om fördelarna med att använda glidmedel istället för saliv. Bruno bjöd också in en dragqueen, som tog bilder tillsammans med barnen och delade ut kakor.

  I intervjun, som publicerats av den konservativa aktivistgruppen Project Veritas, säger Bruno att barnen leker med sakerna, och tittar på dem. ”Hur fungerar den här buttpluggen? Hur gör vi, hur fungerar det här?” Han säger vidare att det är en del av jobbet som dekanus, och berättar för reportern, som filmar i smyg, att han inte fått några klagomål.

  I ett uttalande från skolan säger tjänstemän till Daily Mail att de är fast beslutna att ge eleverna en omfattande och ”hbtq+-bekräftande” utbildning. De konstaterade också att reportern lurat Bruno, som trodde att han talade med annan pedagog under en konferens.

   

   

  Fler notiser