Man i Florida går ut med vännens labradoodle – har sex med hunden inför bestörta grannar, förstör julkrubba när han flyr

  7 december 2022, kl 15.15

  I söndags eftermiddag tog Chad Mason, 36 år, med en väns labradoodle på en promenad i ett lugnt område i Clearwater, Florida. Vid ett tillfälle började mannen bedriva otukt med hunden när andra såg på, varav ett barn, och visade upp sin vitaldel, uppger nyhetskanalen Fox 13. En vuxen konfronterade honom under dådet, varpå Mason fick bråttom…

  Han sprang bort från grannarna och tog sig till en kyrka i närheten, där han demolerade en julkrubba och krossade flera krukväxter som visades upp. Han förstörde sedan en brevlåda, och försökte stjäla en bil för att kunna fly, enligt en polisrapport.

  Flera vittnen ringde polisen, som hittade honom i närheten av brottsplatsen och tog honom i förvar. Det är oklart varför han tog sin tillflykt till kyrkan. Polisen uppskattar att kostnaderna för skadegörelsen uppgår till 4 000 kronor.

  Förra året antogs en lag i Florida som gör sexuella handlingar med djur till ett sexbrott. Förövare kan dömas till ett års fängelse, och får böter på upp till 10 000 kronor. Mason får sitt straff när han ställs inför rätta. Tillsvidare får han begrunda sina handlingar i häktet.

   

   

  Fler notiser