Samuel Eto’o, kamerunska fotbollsförbundets president, bråkar med man utanför VM-stadion i Qatar; knäar honom i ansiktet

  6 december 2022, kl 19.15

  Till en början verkar Eto’o glad över att umgås med väntande fans utanför stadion, efter Brasiliens vinst i går mot Sydkorea (4–1). Men efter ett tag närmar sig en man med en videokamera honom. En chockerande film har dykt upp på nätet som visar vad som hände när fotbollslegendaren och presidenten i Kameruns fotbollsförbund attackerar den filmande besökaren.

  Videon, som publicerats på nyhetssajten La Opinión, visar hur den filmande mannen och Eto’o tjafsar litet med varandra, och Eto’o blir allt argare och knuffar till mannen. Flera stadiga besökare särar tillfälligt på dem, men Eto’o tar sig loss och knäar det okända offret i ansiktet, som faller ner på marken.

  Ingen kom till skada, men det är oklart vad den knäade mannen egentligen sa till Eto’o. Det tros vara en algerisk youtuber som häcklade Eto’o angående de båda ländernas möte i VM-kvalet, där Algeriet anklagade domaren för att ha varit partisk till fördel för Kamerun.

  Det är inte första gången som 41-åringen uppmärksammats av media. I juni dömdes han till 22 månaders villkorligt fängelse för ett skattebedrägeri på 35 miljoner kronor.

   

   

  Fler notiser