En irländsk man mördar dömd sexförbrytare, dör sedan själv i en bilolycka – omkommer omedelbart när han går vägen hem

  6 december 2022, kl 09.03

  Den dömde sexförbrytaren Chris Mooney släpptes ut ur fängelset 2010, efter att ha avtjänat ett straff för sexuella övergrepp mot en ung tonåring. Han hade sedan dess levt ett tillbakadraget liv, men enligt uppgifter till tidningen Irish Daily Star skulle Mooney ställas inför rätta nästa vecka, för att bland annat ha misshandlat en kvinna.

  Men så blir det inte, för tidigt i torsdags morse hälsade lastbilschauffören Kieran Hamill på Mooney, och misshandlade honom i ett par timmar innan han avslutade med att knivhugga sitt offer till döds. När en släkting till mannen kom förbi sprang Hamill sin väg, samtidigt som han skrek ”Han fick vad han förtjänade!”

  Hamill flydde från platsen till fots, och gick ett par kilometer i riktning mot sin egen hemby. Då körde plötsligt en bil på honom, och Hamill omkom omedelbart. Polisen säger att de tre männen i bilen var på väg till jobbet, och att det antagligen var en olycka. De tror inte att Hamill hoppade ut framför bilen.

  När polisen kom till mordoffrets hem fann de stora mängder blod. Det fanns inga tecken på att huset genomsökts, och utesluter därför inbrott.

   

   

  Fler notiser