Vegan i tårar när hon får en Subway-macka med kött istället för den vegetariska wrap hon beställde – rädd för tarmcancer

  5 december 2022, kl 17.15

  Efter en dags hårt arbete svängde 30-åriga Mhairi Taylor förbi en Subway-restaurang i Skottland, och beställde en vegetarisk tunnbrödsrulle. Efter några tuggor kom hon fram till den skräckinjagande insikten att det var kött i mackan, och tårarna var nära.

  ”Jag vek upp omslagspapperet och tänkte ’skojar du?’ Jag var i chock, jag satt där med munnen öppen och visste inte vad jag skulle göra. Jag blev lite skrämd. Det var hemskt.” Det blev inte bättre när personalen gav ”robotaktiga” svar, som till slut fick henne att gråta, skriver Mirror.

  ”När jag försökte förklara för personalen hur upprörande detta varit för mig höll jag faktiskt på att gråta. Mina ögon tårades, mina läppar darrade, min kropp skakade. Jag sa till honom ’Vet du vad en vegan är?’, och han sa bara ‘Förlåt’.”

  Nästa anhalt var Twitter, där Taylor beklagade att hon av misstag hade ätit en ”mördad kännande varelse” och fått i sig ett ”cancerframkallande ämne”. Hon har nu lovat alla följare att aldrig någonsin återvända till kedjan, eftersom hon kände att ”ingen brydde sig”, och att hon inte fick något svar från Subway. ”Jag vill inte få tarmcancer.”

   

   

  Fler notiser