Brittisk pastor talar i tungor när han säljer falsk covidmedicin för en tusenlapp via telefon – biskop ligger bakom

    2 december 2022, kl 17.00

    Londonbon och biskopen Climate Wiseman står åtalad för att ha sålt en mirakelmedicin mot covid, gjord av cederträ, isopolja och helt vanlig olivolja. Köparna hittade han i sin församling, och medicinen kostade 1 000 kronor per kur, rapporterar Daily Mail. Viruset kunde inte ”stå emot kraften i oljan”, och alla församlingsmedlemmar måste köpa medicinen, annars skulle de falla ner döda.

    Nu står biskopen åtalad för bedrägeri, och ett av vittnena är Sharon Gregory-Weathers, församlingens pastor. Han gjorde reklam för undermedicinen via flera webbplatser, där besökarna kunde ringa till honom för att få råd. En av dem var en reporter från BBC.

    Till rätten sa Gregory-Weathers att han talade i tungor när den presumtive kunden ringde. ”Jag leddes av den Helige Ande. Sex är talet för rening och fem är enligt Johannes 5.” Det är ännu oklart om kunden skulle få fem små flaskor med ”gudomligt renande olja” för reapriset 650 kronor styck.

    Gregory-Weathers säger själv att han botades från covid tack vare mirakeloljan, men det är tveksamt om den kan stoppa ett fängelsestraff för den bedrägerimisstänkte biskopen Wiseman.

     

     

    Fler notiser