Misstänkt styckmördare anhålls när han går till polisen i Malmö och berättar vad han gjort – kroppsdelar funna i frys

  1 december 2022, kl 12.45

  I tisdags fick polisen i Malmö besök av en man som tidigare dömts för narkotikabrott och flera stölder av livsmedel, men nu ville han berätta om något helt annat. Han talade om för polisen att han styckat en person, och sedan lagt kroppsdelarna hemma i frysen.

  ”Han kom in på Rättscentrum i Malmö och ville berätta om ett misstänkt brott. Mannen greps, och vi gjorde en kontroll i hans bostad”, säger Nils Norling, presstalesperson hos polisen i Malmö till Sydsvenskan. Hemma hos mannen hittade man mänskliga kvarlevor. ”Mannen anhölls senare under tisdagen misstänkt för mord och brott mot griftefriden.”

  Nu fortsätter en teknisk undersökning av kvarlevorna samt en rättsmedicinsk undersökning av offret, som inte är identifierat. I nuläget finns det inga misstankar om att någon annan person är inblandad i brottet.

  Mannen som anhållits är i 50-årsåldern, och har under de senaste tio åren dömts för narkotikabrott och stöld, men har inga kopplingar till den grova kriminella miljön. Enligt uppgift har mannen ett långvarigt missbruk, där han rökt heroin och hasch. Inga förhör har ännu hållits med mannen.

   

   

  Fler notiser