Hårresande ögonblick när en barfota skönhetsdrottning i Mexiko tar i strömförande mikrofon för att prata med publiken

  1 december 2022, kl 17.15

  22-åriga skönhetsdrottningen Andrea Granados Víctor vickade långsamt fram på scenen iklädd en folkdräkt av fjädrar i ett försök att ta hem Miss Sahuayo-titeln. Sekunden efter att hon sträcker fram handen mot mikrofonen backar hon, och faller krampande ner på golvet. ”Hon får el i sig, hon får el i sig!” ropar showens presentatör i direktsändningen. Den chockerande videon publicerades på Jam Press.

  ”Vi var live när hon fick en stark chock”, sa en deltagare i tävlingen. ”Andrea fick precis en kraftig elektrisk stöt från mikrofonen. De tar redan hand om henne”, rapporterade den mexikanska nyhetssajten Detail Zero.

  Men efter ett par minuter kunde den unga kvinnan återhämta sig, och hon återvände till catwalken. Det var en annan som tog hem Miss Sahuayo-titeln den här gången, men Víctor var ändå vid gott mod.

  Efter den virala videon visade många på sociala medier sitt stöd, och framför allt uppskattar de hennes mod att återvända till catwalken. På Facebook tog Víctor humoristiskt på olyckan, och sa ”Jag kom tillbaka laddad, bokstavligen … Tack alla för era meddelanden, gudskelov att allt gick bra.”

   

   

  Fler notiser