Transsexuell pedofil identifierad som kvinna gör 14-åring gravid – gromar offret som först inte förstår att det var fel

  30 november 2022, kl 13.30

  Brittiske David Orton, 25 år, blev vän med det unga offret och hennes familj. Då Orton identifierade sig som kvinna fick den 14-åriga dottern umgås på egen hand med den nye vännen, som varsamt gromade flickan så noggrant att hon först vägrade tro att hon blivit sexuellt utnyttjad.

  Flickans föräldrar larmade polisen i slutet av 2020; dottern berättade för dem om förhållandet och avslöjade att hon var gravid med sexförbrytarens barn, skriver Daily Mail. En källa till tidningen, som är bekant med fallet, sa att sexualnidingen använde statusen som transkvinna för att komma nära offret.

  Kvinnorättsaktivisten Kellie-Jay Keen säger till tidningen att ”Det är extraordinärt naivt att tro att [pedofiler] inte låtsas vara kvinnor för att ge dem obegränsad tillgång till barn. Säkerhet får aldrig böja sig för ideologiers, religioners eller kulturella trenders nycker.”

  David Orton, som åtalades som man, förnekade brott och vägrade acceptera att det han gjort var fel. Påföljden blev fängelse i nio och ett halvt år, och Daily Mail har fått veta att Orton har skickats till ett fängelse för män.

   

   

  Fler notiser