Skrämmande brittisk video visar när drogad bilförare kör på ett äkta par på mc – kvinnan snurrar runt och kraschlandar

  29 november 2022, kl 16.00

  En fin dag i juli tog Richard och Alison Amner från Wales en tur med motorcykeln. De kör lugnt och sansat, när den drogpåverkade Matthew Bell bränner på med sin skåpbil i fel körfält, och kör på paret. Mc-föraren skadas svårt, liksom frun som slungas upp i luften och kraschlandar.

  De vårdas nu i sitt hem. ”Vi litar på att andra människor gör saker åt oss. Som att tvätta oss, göra mat åt oss, hjälpa till att ta på mig kläder, borsta håret”, säger Alison Amner till Daily Mail. En insamlingskampanj har startats för att stödja paret, då de inte kan arbeta efter olyckan.

  Bell valde att inte stanna efter olyckan, utan fortsatte köra efter kollisionen. Vittnen till händelsen säger att det var uppenbart att han försökte komma undan. När polisen fick stopp på honom sa han att det var något fel på bilen, och det egentligen var paret Amner som var på fel sida av vägen.

  Under rättegången erkände till sist Bell att han orsakat allvarliga skador genom farlig körning, att ha kört drogpåverkad och inte haft vare sig körkort eller försäkring. Straffet blev 30 månaders fängelse, av vilka han får avtjäna hälften.

   

   

  Fler notiser