Turkisk jägare skjuts till döds av sin egen hund efter jakten – lägger laddat gevär i bagageutrymmet; hunden hoppar in

  28 november 2022, kl 16.45

  Özgür Gevrekoğlu, 32 år, var på väg att återvända hem efter ännu en helg med jakt i Turkiet tillsammans med en vän, när den tragiska händelsen utspelade sig i går. Enligt turkiska medier trampade hunden på avtryckaren till det fortfarande laddade hagelgeväret som riktades mot sin ägare, samtidigt som hunden hoppade in, skriver Daily Mail.

  Gevrekoğlu var en erfaren jägare, och många undrar varför han skulle låta hagelgeväret vara fortsatt laddat efter jakten. Att han sedan lägger in det osäkrade geväret i bagageutrymmet riktat mot sig, och att hunden sedan hoppar upp på det, ser många som osannolikt. Nu frågar sig flera om det alls är praktiskt möjligt för en hund att avfyra det aktuella jaktvapnet.

  Den passionerade jägaren, som blivit pappa bara tio dagar innan sin tragiska död, omkom omedelbart. Han lade ofta upp bilder på sina sociala media med flera olika hundar på jaktturer, och det är oklart vilken hund som var ansvarig för hans alltför tidiga död.

  Polis och åklagare utreder Gevrekoğlus död, och säger att de än så länge inte misstänker att något brott ligger bakom dödsfallet.

   

   

  Fler notiser