Mamma i Bronx tror att de båda unga sönerna är besatta av onda andar – dödar dem, och gömmer sedan kropparna i badkaret

  28 november 2022, kl 13.45

  Dimone Fleming, 22 år, var besatt av demoner under en tid, och polisen undersöker nu om det är orsaken till att hon dödade sina pojkar, tre år respektive elva månader. Pojkarnas kroppar hittades under en hög med blöta kläder i badkaret, deras halsar och överkroppar var brutalt sönderskurna.

  Familjen bodde på ett härbärge i Bronx; grannar och bekanta hade sett Fleming bete sig bisarrt, och misshandlade barnen. Poliser som kallades till adressen i går kväll, för en ordningsstörning i hemmet, hittade Fleming naken i köket i lägenheten när hon försökte starta en brand.

  Strax innan morden skrev hon ”Jag lämnar allt som inte längre tjänar mig – tack för din barmhärtighet.” Grannar sa att pappan troligen hade pojkarna, men när han anlände hittade han sina barn döda i badkaret, och polisen fick återvända.

  ”Hon hade aldrig något tålamod”, hävdade Michelle Rivera, en barnomsorgsarbetare, som sa att hon känner de dödade syskonens pappa, meddelar New York Post. ”Alla i kvarteret erbjöd sin hjälp till henne och barnen, men hon tog aldrig emot hjälpen”, sa Rivera. ”Hon ville alltid argumentera.”

   

   

  Fler notiser