51-årig kvinna flyger nästan 500 mil för att träffa sin onlinepojkvän – när hon kommer fram mördas hon för sina organ

  28 november 2022, kl 16.00

  I somras berättade Blanca Arellano för sin familj i Mexiko att hon skulle resa till Peru, för att äntligen träffa den 37-årige Juan Pablo Jesús Villafuerte, mannen hon dejtat online i flera månader. Till en början gick det bra, enligt familjen, men i början av november slutade Arellano höra av sig.

  Arellanos systerdotter efterlyste sin moster på sociala medier, och fick till slut kontakt med Villafuerte. ”Är hon OK?” frågade den desperata släktingen, och betonade att han var den ende som Arellano kände i Peru. Läkarstudenten svarade att han slutat prata med Arellano flera dagar tidigare, och att hon bestämt sig för att ta ett flyg tillbaka till Mexiko. ”Jag kunde inte erbjuda det liv hon ville ha”, skriver tidningen El Popular.

  Några dagar senare hittades ett avhugget finger med en silverring, som Arellanos familj kände igen, på stranden i huvudstaden Lima. Fler kroppsdelar flöt upp på playan, bland annat ett ansiktslöst huvud, en arm och slutligen en överkropp utan några inre organ.

  Villafuerte arresterades; han hade tidigare publicerat Tiktok-videor där han dissekerade en människa.

   

   

  Fler notiser