Kylskåpsmord i Indien upprör befolkningen – gärningsmannen mördade sin sambo, och sparade bitar av kroppen i kylskåpet

    25 november 2022, kl 11.00

    Den 27-årige Aftab Poonawala tros ha mördat sin sambo Shraddha Walkar. Han högg hennes kropp i dussintals bitar, och förvarade dem i sitt kylskåp. Under de senaste månaderna gick han runt och slängde delarna, en bit i taget, på olika platser i Indiens huvudstad Delhi.

    De träffades 2018, men Walkars far var allt annat än nöjd. ”Vi är hinduer och Aftab är muslim, och vi gifter oss inte utanför vår kast eller religion”, sa han i en polisanmälan. De flyttade ihop 2019, men parets vänner säger att de två bråkade ofta, och anklagar Poonawala för att ha misshandlat henne. I maj försvann hon.

    Enligt The Times of India avslöjade Poonawala sanningen under ett polisförhör. ”Jag var rädd eftersom jag visste att om jag dumpade kroppen någonstans, så skulle jag kunna bli gripen. Jag surfade på Google hela natten för att söka efter sätt att göra sig av med kroppen, och inte väcka misstankar.”

    Brottet har döpts till kylskåpsmordet, och det enorma intresset för fallet har lett till att nyhetssajter kör livesidor om utredningen, som uppdateras med några minuters mellanrum. Polisen är inte klar med sin utredning.

     

     

    Fler notiser