Berusad kvinnlig colombiansk domare deltar i videoförhandling halvnaken hemma i sängen – gillar att visa upp sin kropp

  25 november 2022, kl 08.45

  Videoförhandlingen med den colombianska 34-åriga domaren Vivian Polania blev något ansträngd, när hon låg halvnaken hemma i sängen samtidigt som hon med viss svårighet rökte en cigarett. En advokat gjorde ett formellt klagomål, vilket ledde till en utredning. Nu får hon tjänstledigt till mitten av februari.

  Under domstolsförhandlingen uppträdde Polania berusad, och hon hade aningens svårt att göra sig förstådd. Videosamtalet handlade om en man anhållen i samband med en terrorattack med en bilbomb skulle släppas fri eller inte.

  Det är inte det enda tillfället den kontroversiella domaren uppmärksammats, rapporterar Daily Mail. För ett par år sedan lade Polania ut bilder på sig själv iklädd mer eller mindre genomskinliga underkläder, för att visa resultatet av hårda CrossFit-sessioner.

  Bild från Polanias Instagram

  Vid ett annat tillfälle poserade domaren iförd en svart läderkorsett med ordentliga urtag för behagen, och med en smidig piska i handen. Hon sa då att hon skulle fortsätta att lägga upp vågade bilder på Instagram. ”Vad jag bär och visar på mina sociala medier är mitt beslut, och jag tänker inte ändra någonting.”

   

   

  Fler notiser