Chockvideo! Servitris i Ohio vill ha betalt, jagar ikapp smitare, hamnar på flyktbilens motorhuv – då börjar skräckfärd

  24 november 2022, kl 20.11

  Tre bilburna tonåriga tjejer i Ohio var hungriga i söndags kväll, och beställde därför mat från en snabbmatsrestaurang. När de fått maten ville de inte betala för beställningen värd drygt 1 100 kronor, och sprang iväg till sin BMW, som saknade registreringsskyltar. En anställd på restaurangen, Kayla Sherman, rusade efter, och försökte läsa den registreringsskylt som låg på instrumentbrädan.

  En av passagerarna ryckte undan skylten, och föraren körde iväg med den anställde kvar på motorhuven. En kollega hängde i ett av dörrhandtagen, men släpades i asfalten och tvingades släppa taget. ”De hade en taklucka, och de slängde ut saker på mig”, säger Sherman till ABC News 5. ”De sa att de hade ett vapen i bilen, och att de skulle upp på motorvägen. De skrattade.”

  Polisen följde efter i flera kilometer med släckta lyktor i snömodden för att inte hetsa bilföraren. De uppskattar hastigheten till 80 km/h. Först när tonåringens bil sladdade in i en snöhög ramlade Sherman av, och togs om hand av polisen. Därefter kunde den 16-åriga föraren och hennes två 17-åriga vänner till slut arresteras.

   

   

  Fler notiser