Brittisk målvakt utvisas när han konfronterar bortafan som kissat i hans vattenflaska – spelstopp och kritik mot domaren

  21 november 2022, kl 12.30

  I lördags förlorade division 7-laget Warrington Town FC fotbollsmatchen med 0–1, mot Guiseley AFC. Men rubrikerna beror mer på hemmalaget Warrington Towns målvakt, Tony Thompson, som fick ett rött kort av domaren. Ett visst tumult uppstod när Thompson drack ur sin vattenflaska som ett bortafan kissat i, rapporterar The Guardian.

  Incidenten ledde till ett långt stopp när spelare konfronterade fansen bakom Warringtons mål. När Thompson blötte ner den skyldige med innehållet i flaskan utvisade domaren honom. ”Jag har kallats många namn, men att någon ska pissa i min flaska, att jag ska dricka ur den och sedan få veta att jag inte fick reagera för att jag är en spelare är upprörande”, twittrade Thompson.

  Warringtons manager, Mark Beesley, ansåg också att matchdomaren fattade fel beslut. ”Jag tror att domaren helt har tappat kontrollen. Vad Tony utsattes för var skamligt.” Ledningen för Guiseley har fördömt händelsen och inlett en utredning; alla inblandade ska stängas av på livstid.

  På lördag möter Warrington Town laget South Shields, och målvakterna lär hålla koll också på sina vattenflaskor.

   

   

  Fler notiser