Ett sydamerikanskt par gillar verkligen kroppsmodifieringar – landade i Guinness rekordbok 2014, har fortsatt sedan dess

    20 november 2022, kl 10.30

    Det kan löna sig att vara en smula observant om man ska gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Annars kan man hamna bakom någon som har en massa piercingar både här och där, som får larmbågen att gå bananas. Ungefär som världsmästarparet Gabriela och Victor Peralta …

    De finns med i Guinness rekordbok av en anledning – de är det gifta par med flest kroppsmodifieringar. 2014 kom de upp i 84 piercingar, kropps- och tandimplantat, bultar i öronen och en kluven tunga. Sedan dess har de fortsatt att tatuera och modifiera sina kroppar, så antalet är just nu runt 98.

    ”För mig är att vara innehavare av Guinness världsrekord ett pris som livet ger mig för kärleken till kroppskonst. Jag är väldigt tacksam, eftersom det här rekordet hjälpte mig att uppnå en av mina stora drömmar: att resa”, säger Victor Peralta till Guinness rekordbok.

    Gabriela och Victor har varit lyckligt gifta i 14 år. Detta energiska och färgstarka par tror att hemligheten bakom ett framgångsrikt äktenskap är en delad passion för konst, modifieringar, tatueringar och framför allt kärlek, engagemang och respekt för varandra.

     

     

    Fler notiser