Video visar när en man i Texas, som tjuvåker ovanpå en långtradare, ställer sig upp och börjar dansa – missar att ducka

  16 november 2022, kl 12.15

  En oidentifierad ung man i Texas klättrade upp på en långtradare i förra veckan, och kunde sedan ses i lunchtrafiken. Han underhöll bilarna i kön genom att dansa, och sågs ducka när det var dags att passera under en bro. En film visar när han sedan reser sig upp igen, och glatt fortsatte gunga med höfterna och svänga med armarna.

  Men den här gången tittade han inte bakom sig, och såg därför inte att en ny bro närmade sig. Några sekunder senare smäller han in i betongen och omkommer, för att sedan ramla ner, rapporterar Fort Worth Star-Telegram. Han fördes till sjukhus en stund senare, där det konstaterades att han var död.

  Polisen säger att den 25-årige mannen spelade in sig själv och sände live på Facebook när han dansade på lastbilen. Daily Mail uppmärksammade vittnet Crystal Davis, som låg fyra bilar bakom lastbilen. ”Jag såg blodet på asfalten, och den förvridna kroppen med bruten nacke och arm. Det var ett hemskt sätt att börja dagen.”

  Det är ännu okänt hur mannen kunde ta upp på långtradaren, men föraren berättade för polisen att han inte visste att någon var ovanpå hans släp.

   

   

  Fler notiser