Det amerikanska lärarparet tycker att lärarlönen är för låg – spelar in Onlyfans-videos i klassrummet; nu får de sparken

  15 november 2022, kl 10.45

  Samantha Peer, en lärare i en åttondeklass i Arizona, och hennes man har förlorat sina skoljobb efter att de spelade in Onlyfans-videor i hennes klassrum. De kände sig nödgade till det för att komplettera deras låga löner. Eleverna hittade filmerna, och föräldrarna blev tämligen upprörda.

  Peer förklarar sig i en uppmärksammad video, och säger bland annat att hon var nödd och tvungen att skapa en kanal på Onlyfans för att dryga ut lönen som lärare. ”Det kom till en punkt där vår familj inte kunde överleva på våra inkomster som lärare”, skriver Todays New Herald.

  Alea Bilski, förälder till ett av barnen i Peers klass, säger att lärarens sociala medier-konton länkade till Onlyfans. ”Om det ’bara’ var ett Onlyfans-konto, så skulle jag inte vara lika upprörd, för då skulle det till 100 procent ligga på barnens föräldrar. Men det här var offentligt, och en enkel Google-sökning räckte för att hitta allt.”

  Det spekuleras nu om Peer och hennes man spelade in filmerna i klassrummet för att få fler visningar, vilket gjorde det enkelt att säga upp paret. Samtidigt ifrågasätts de låga lärarlönerna.

  Stötta Morgonposten

  Den fria pressen krymper för varje år som går. När den gamla annonsfinansieringsmodellen inte längre är lönsam väljer allt fler nyhetsredaktioner att vända sig till staten för allmosor och bidrag eller säljer tidningen till globalistiska storbolag; ofta både och. Oavsett blir resultatet detsamma: en slätstruken och agendadriven journalistik där sanningen inte länge står i fokus.

  Morgonposten har privilegiet att fortfarande kunna rapportera fritt och oberoende om världshändelser utan att riskera bli tystade. Men för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete förlitar vi oss på våra läsares genirositet som är beredda att betala för nyheter.

  Om du också vill vara med och stötta Morgonposten är det bästa sättet att prenumera på EXTRA! för bara 99 kr/månaden. Förutom att du hjälper oss att fortsätta driva Morgonposten får du även tillgång till exklusiva reportage, dokument, domar, landets mest intrerssanta kommentarsfält samt vårt anonyma forum där du kan diskutera nyheterna vidare.

  premumerera på EXTRA!

   

   

  Fler notiser