Brittisk polischef bär en menopausväst för att förstå klimakteriet – anklagas för att vilja rida på woke-vågen i landet

    12 november 2022, kl 19.00

    Biträdande poliskommissarien i London, Matt Jukes, bar en särskild menopausväst under ett möte för att uppmärksamma ”klimakteriets månad 2022” i Storbritannien. Västen med uppvärmda kuddar var ”ibland obekväm”, ”ibland distraherande”, och under ett möte med polisstyrkans miljö- och hållbarhetsstyrelse kom han av sig flera gånger.

    ”Jag ska fördubbla mitt fokus för att normalisera våra samtal om klimakteriet på jobbet”, sa Jukes efter mötet, rapporterar Daily Mail. Hans uttalande kommer mitt i en utbredd kritik mot polischefer över hela landet för att de engagerar sig i tomma woke-gester medan många brott förblir olösta.

    Inrikesministern och allmänheten är extra förbannade över att polisen misslyckats med att hantera Just Stop Oil-ekoaktivisterna. De har upprepade gånger stoppat trafiken på den hårt trafikerade motorvägen M25.

    Scotland Yards förre chefsintendent sa till Daily Mail: ”En växande oro hos allmänheten över polisens förmåga att effektivt hantera brott och allmän oordning undergrävs ytterligare av detta woke-nonsens. Det är egentligen ganska enkelt: arrestera och lås in brottslingar.”

     

     

    Fler notiser