Efter att ha hittat på sin egen graviditet dödar kvinna i Texas gravid kvinna, sliter sedan ut fostret – döms till döden

    10 november 2022, kl 10.00

    För två år sedan krossade Taylor Parker, 29 år, huvudet på den 21-åriga gravida Reagan Simmons-Hancock med en hammare, och högg henne mer än 100 gånger, rapporterar den lokala nyhetskanalen TXK Today. Efter det tog Parker fram en skalpell, skar upp magen på Simmons-Hancock och slet ut fostret. Hon flydde sedan med barnet, som dog.

    Under månaderna fram till mordet diktade Parker ihop sin egen graviditet, för att förhindra att hennes pojkvän lämnade henne, sa åklagaren. Hon bar lösa graviditetsmagar, förfalskade ultraljud, skrev om sin graviditet på nätet och höll till och med en könsavslöjande fest för babyn som inte fanns.

    Samma dag som mordet sa Parker till sin pojkvän att hon skulle sätta igång förlossningen. Åklagaren sa att hon intensivt undersökte hur man förfalskade en graviditet, och tittade på många videor om att föda för tidigt födda barn vid 35 veckor, vilket är hur långt framme Simmons-Hancock var när hon dödades.

    Inför rättegången försökte Parker ta hjälp av medfångar för att skapa ett försvar baserat på en alternativ förövare. Det hjälpte föga; i går avkunnade juryn dödsdomen.

     

     

    Fler notiser