En amerikansk familj tar med sonen till en Hooters-restaurang på hans födelsedag – Tiktok-videon får viss uppmärksamhet

    10 november 2022, kl 11.30

    Familjens son fyllde fem år; och man firade ordentligt på en Hooters-restaurang med hamburgare och friterade kycklingvingar. I en video som mamman lade upp på Tiktok visar hon sin unga son när den skapligt lättklädda personalen uppmärksammar hans födelsedag. Filmsnutten fick sju miljoner visningar.

    Pojken ställer sig upp på en stol, får en näbb av papper och två serveringsfat att flaxa med för att uppträda som restaurangkedjans maskot, en storögd uggla. Servitriserna sjöng en födelsedagstrudelutt, och mot slutet av sången jublade hela restaurangen.

    Trots pojkens glädje tyckte många Tiktok-användare att just den här restaurangkedjan var en olämplig plats för barnets födelsedag. ”Vem tar med ett barn till Hooters?”, kommenterade en person. ”Det verkar mer som pappans födelsedag än barnets”, sa en annan. Men andra försvarade föräldrarnas val, med hänvisning till sonens uppenbara glädje.

    Hooters-restaurangerna anställer endast unga attraktiva kvinnor som servitriser. Den hyfsat klädsnåla uniformen består av strama kortbyxor och en väl urringad t-tröja. I kedjan finns också ett kasino i Las Vegas.

     

     

    Fler notiser