Norska kungahuset tröttnar på prinsessan Märtha Louises relation med schaman – hon får inte längre representera monarkin

    8 november 2022, kl 19.49

    Det norska kungahuset meddelade i dag att prinsessan Märtha Louise ”tydligare vill skilja på sina egna aktiviteter och anknytningen till kungahuset”. All koppling till kungafamiljen i hennes sociala medier, medieproduktioner och kommersiella aktiviteter upphör. Kungahuset betonar även sitt förtroende för den norska hälsovården, samt vikten av ”etablerad medicinsk kunskap och vetenskaplig forskning.”

    Prinsessan behåller sin titel, men ska inte representera kungahuset i fortsättningen, enligt ett uttalande som AFP uppmärksammat. Beslutet är inte oväntat, då hon haft flera krismöten med kung Harald och kronprins Haakon.

    Förhållandet med Durek Verrett, en populär Hollywood-andlig guru, förskräckte många efter att den afroamerikanska ”sjätte generationens” schaman antydde i sin bok ”Spirit Hacking” att cancer var ett val. På sin webbplats säljer han också en medaljong som stärker själen, och som hjälpte schamanen att övervinna covid-19.

    Märtha Louise, som säger sig kunna tala med änglar, förlorade sin hederstitel ”Hennes kungliga höghet” redan 2002, när hon valde att arbeta som klärvoajant.

     

     

    Fler notiser