Fyra män i Singapore drogar fruarna, tittar på när de våldtar varandras partners – får spöstraff och 23 års fängelse

  4 november 2022, kl 18.30

  Fyra män i Singapore träffades på ett onlineforum, och diskuterade fantasier om att dela sina fruar med varandra. De gjorde slag i saken, och våldtog sina medbrottslingars drogade makor. En kvinna våldtogs flera gånger under minst sju år av olika män medan hon var medvetslös, rapporterar Channel News Asia.

  Efter att ha sökt efter lämpliga droger på nätet, hittade de något de förstod kunde få en person medvetslös. Männen spetsade då och då drinkar de gav sina hustrur, försedde den aktuella kvinnan med en ögonbindel, lät någon av de tre andra komma till skott och tackade sedan för showen.

  Under rättegången kom det fram att de andra männen kunde följa det som hände i sovrummen via Skype. En av de drabbade kvinnorna råkade se en sådan livesändning på sin mans telefon, när han låg och sov. Bland meddelandena såg hon bilder på sig själv, och förstod att männen lånade varandras fruar för sex.

  Åklagarna yrkar på upp till 23 års fängelse för två av männen, samt spöstraff. Den tredje mannen riskerar upp till 16 års fängelse, medan den fjärde kan få 21 års fängelse samt spöstraff. Dom kommer inom kort.

   

   

  Fler notiser