Italiensk man tröttnar på skränig granne som firar sin nyfödde sons ankomst till världen, skjuter grannen med pilbåge

    4 november 2022, kl 13.00

    Javier Romero var på väg hem efter att ha sett Champions League-matchen mellan Liverpool och Napoli sent på kvällen i tisdags. Han passade också på att fira sin son som snart skulle födas. När han pratade med vännerna utanför huset han bodde i tog den rasande grannen Evaristo Scalco fram sin pilbåge, och sköt Romero med en pil som normalt används vid vildsvinsjakt.

    En video som delas flitigt på nätet visar hur Romero greppar om magen med pilen, när han vacklar runt i en blodpöl i en gränd i den italienska hamnstaden Genua, rapporterar Daily Mail. Grannen ses i fönstret på första våningen när han tittar på, omedveten om att Romero är dödligt sårad.

    Vittnen säger att Scalco kom med rasistiska förolämpningar mot den peruanskfödde Javier, innan han sköt honom tidigt på onsdagsmorgonen. Först när han förstod allvaret rusade han ner och försökte stoppa blodflödet. Romeros vänner hade då dragit ut pilen, vilket försvårade skadorna.

    Javier fördes till sjukhus med skadad lever, men avled då ingen donator kunde hjälpa till. Kvar på hans Facebook-sida finns en hälsning till sonen som snart skulle födas.

     

     

    Fler notiser