Det franska modehuset Christian Dior Couture stämmer Onlyfans-stjärnan Gigi Dior; säger att hon skadar deras verksamhet

    4 november 2022, kl 10.45

    Porrstjärnan Gigi Dior, känd för sina vuxenfilmer, varumärkesskyddade sitt artistnamn förra året. Men modejätten Christian Dior Couture blev inte alls glada, och har stämt henne för varumärkesintrång. De kräver nu att hon använder ett annat artistnamn som inte skadar deras verksamhet.

    En del kallar det för en storm i en D-kupa, men Onlyfans-celebriteten håller inte med. ”Det här är löjligt, mitt namn har inget med mode att göra, och det roliga är att det jag gör brukar innebära att jag inte har några kläder alls”, sa Gigi till Page Six som svar på stämningen.

    Hon har till den 17 november på sig att lämna ett skriftligt svar rörande Christian Dior Coutures stämning. Om det inte sker i tid, så upphävs hennes varumärke. ”Om jag tappar mitt artistnamn som jag byggt ett varumärke kring, så det är verkligen förödande att tänka att jag kanske måste börja om från början och göra om allt.”

    Gigi, ensamstående mamma med fyra barn, har varit i branschen i två år och deltagit i sju porrfilmer och många onlinevideor. Hon skyddade sitt artistnamn för att andra inte skulle kunna åka snålskjuts på berömmelsen.

     

     

    Fler notiser