En brittisk nekrofil dubbelmördare förgrep sig på 23 döda kvinnor i bårhus under 13 år – hann med totalt 101 offer

    3 november 2022, kl 17.28

    Den tidigare elektrikern på Tunbridge Wells-sjukhuset i England, David Fuller, 68 år, avtjänar redan livstids fängelse för att ha dödat två kvinnor, och sexuellt utnyttjat 78 kvinnliga lik, skriver Daily Mail. Han har nu erkänt sig skyldig till andra sexualbrott relaterade till ytterligare 23 döda kvinnor.

    Fuller, som även filmade sig själv när han misshandlade lik, inklusive en nioårig flicka, två 16-åringar och en 100-årig kvinna, greps 2020. Det var resultatet av en polisutredning som tidigare kunde koppla mannen till ett 30 år gammalt olöst dubbelmord.

    Det var med ett DNA-genombrott som polisen till slut började intressera sig för mannen. Mängden bevis som hittats och som fortsätter att upptäckas, samt antalet vittnen att förhöra, är mycket större än väntat.

    Undersökningen fortsätter nu med att försöka utröna hur Fuller kunde utföra sina brott, och hur det kunde gå obemärkt förbi under så många år. Han arbetade som elektriker, och kunde ta sig in i och röra sig obehindrat i sjukhuset med hjälp av sitt passerkort. Gjorde sjukhuscheferna tillräckligt för att trygga verksamheten?

     

     

    Fler notiser