Se när lärare i New York avväpnar knivbeväpnad elev som attackerar klasskamrat i ett våldsamt bråk – fick flera knivhugg

  2 november 2022, kl 13.00

  Ett våldsamt bråk mellan två tonåringar i en skola i New York filmades i går av andra elever. En video visar en knivbeväpnad 17-årig student som hinner ikapp och attackerar en 18-årig klasskamrat, meddelar Mail Online. Andra kommer snart till korridoren, men det är först när lärare tillkallas som gärningsmannen kan oskadliggöras.

  ”Han har en kniv, han har en kniv”, hörs vittnen skrika när 17-åringen attackerar sin antagonist, som försöker brotta ner honom på golvet. Det hela urartar till en våldsam strid, där offret flera gånger skriker att angriparen har en kniv.

  ”Är du helt galen?”, sa en lärare som till sist lyckades ta kniven från gärningsmannen, som fortsatte göra hårt motstånd. Flera anställda försöker dra isär paret; offret lades ner på golvet, och knivmannen hölls fast mot väggen i väntan på polis.

  18-åringen fick flera knivhugg i ryggen och händerna, och fick hjälp av skolsköterskor innan han fördes till sjukhus. 17-åringen togs om hand av polisen, som säger att de ska utöka sin närvaro i och utanför skolan. Resten av veckan får inga elever lämna skolan under dagtid, inte ens för lunch.

   

   

  Fler notiser