En gymnasieelev i Iowa får dåliga betyg av sin spansklärare – slår ihjäl henne med basebollträ och skryter sedan om det

  2 november 2022, kl 09.45

  I november förra året träffade Willard Miller, då 16 år, sin lärare i spanska för att prata om de dåliga betyg hon gett honom. Efter jobbet tog läraren Nohema Graber, 66 år, som vanligt bilen till en park, där hon brukade promenera efter jobbet. En dag senare hittades hennes svårt misshandlade kropp, skriver New York Post.

  Polisutredarna tror att Miller och hans vän Jeremy Goodale misshandlade henne till döds med ett basebollträ, och senare skröt om det på Snapchat. Miller berättade för polisen att han var frustrerad över hur Graber lärde ut spanska, och var arg över att det låga betyget hon gav honom sänkte hans snittbetyg.

  Ett vittne såg de båda tonåringarna köra iväg med Grabers bil från parken, som övergavs i slutet av en landsväg. Ett annat vittne plockade upp dem när de kom gående längs med samma väg. Men Miller sa att han var helt oskyldig; det var en grupp maskerade barn som dödade henne, och sedan tvingade honom att göra sig av med kroppen.

  Rättegången mot Miller börjar i mars, Goodales fall tas upp nu i december. Båda pojkarna, som nu är 17 år, kommer att prövas som vuxna.

   

   

  Fler notiser