Pappa tvingar pedofil som våldtog hans sexåriga dotter gräva sin egen grav och ta livet av sig, friges efter sex månader

  28 oktober 2022, kl 19.31

  Ryske Vyacheslav Matrosov fick reda på att hans vän våldtagit hans sexåriga dotter, sa hans fru till The Sun. Hon såg sin man och hans gode vän Oleg Sviridov som slogs våldsamt med varandra. ”Med darrande händer tog han fram Olegs telefon, och visade mig en video.” I videon hördes deras dotter, nu åtta år, vädja: ”Oleg, det räcker, jag orkar inte mer. Jag vill gå hem.”

  Det finns påståenden om att Sviridov fick ett ultimatum om att gå till polisen och erkänna sexuellt övergrepp på flickan, eller möta faderns vrede. Sviridov hittades senare knivhuggen till döds. Matrosov misstänktes för dådet, efter att han fått pedofilen att gräva sin egen grav ute i en närliggande skog.

  När pappan dömdes till fängelse var det många i byn Pribrezhnoye som samlade in pengar för att täcka advokatkostnaderna. En petition undertecknad av 2 500 personer krävde att han skulle frikännas helt, eftersom de hyllade honom som en hjälte.

  Kriminaltekniska bevis visade att Sviridov tagit sitt eget liv. Istället för mord dömdes pappan till fängelse i 18 månader för uppvigling till självmord, men frigavs efter ett halvår.

   

   

  Fler notiser