Brittisk Tiktok-stjärna låter gäng köra ihjäl mammans älskare, som försökte utpressa mamman med video och nakenbilder

  28 oktober 2022, kl 12.00

  Brittiske influencern och Tiktok-stjärnan Mahek Bukhari, 23 år, berättade för sin gifta mamma Ansreen, 45 år, att Ansreens unga älskare sedan tre år skulle få sluta sina dagar. När förhållandet var över försökte den 21-åriga Saqib Hussain pressa sin forna älskarinna på pengar, och hotade lämna över sexvideos och nakenbilder till pappan.

  Bukhari lockade Hussain i en fälla under natten han dog, genom att lova att betala tillbaka pengar hon var skyldig honom. Under ett sex minuter långt samtal till Storbritanniens motsvarighet till nödnumret 112 hörs Hussain berätta att han jagades av bilar.

  ”De försöker blockera mig. Det finns killar med skidmasker som förföljer mig”, rapporterar Daily Mail. Han blev än mer desperat när bilarna körde in i baksidan av hans bil. ”De försöker döda mig.” Hastigheten var uppe i 160 km/tim när Hussain körde av vägen; han och en kamrat omkom i kraschen och i branden som uppstod. De kunde endast identifieras genom tandläkarens journaler.

  Nu får både mamman samt dottern och hennes vän, tillsammans med flera andra personer, försvara sina handlingar i den pågående rättegången.

   

   

  Fler notiser