Häftiga sammandrabbningar inför amerikansk dragshow med barn på pub – ”dragmamman” till ett av barnen misstänkt pedofil

  27 oktober 2022, kl 12.30

  Oregon-puben Old Nick’s, ett annat namn för djävulen, välkomnade publiken i söndags: ”Är du pepp på dragshow!? Låt oss presentera våra artister! Vanellope vill visa dig vad en elvaårig dragqueen kan göra. Med charm och behag som en skål sockersöta flingor är Vanellope här för att förgylla din dag med all sin dragtalang.”

  Och det var många som kom till puben; 200 mer eller mindre beväpnade trosivrare både till höger och vänster drabbade samman, en del hade också halvautomatiska gevär och rökgranater. Men trots de kaotiska scenerna fortsatte evenemanget, dock utan elvaårige artisten Vanellope MacPherson DuPont, rapporterar Daily Mail.

  En av Vanellopes ”dragmammor”, Kelsey Boren, åtalades tidigare i år för tre barnsexbrott. Boren lade också upp flera bilder på sig själv tillsammans med flickan på Instagram, och kallade henne ”mitt dragbarn”. Familjen hävdar bestämt att Boren inte är en vän till familjen.

  Pubens ägare säger att demonstranternas motreaktion mest handlar om en ”riktad agenda” för att ”driva igenom anti-HBTQ-lagstiftning”. På fredag kväll är det dags för en barnförbjuden fetischkväll.

   

   

  Fler notiser