”Pappa var seriemördare”, säger en amerikansk kvinna – påstår sig veta var 70 kroppar begravts – tvingades hjälpa till

  26 oktober 2022, kl 16.23

  Ingen trodde på amerikanska Lucy Studey, när hon under 45 år berättade för alla som ville lyssna att hennes far mördat massor av unga kvinnor i Iowa, och sedan begravt dem med hjälp av sina barn. Men nu har kadaverhundar hittat misstänkta mänskliga kvarlevor på de platser hon identifierat.

  ”Jag vet var kropparna är begravda”, sa Studey till Newsweek. Hon mindes hur hennes far, Donald Dean Studey, sa åt henne och hennes syskon att hjälpa honom när han transporterade kropparna – med en skottkärra under de varma månaderna, och en kälke på vintern.

  ”Allt jag vill är att få platserna uppgrävda för att ge dessa kvinnor en ordentlig begravning, och de anhöriga ett avslut”, säger Studey. Luten som kropparna begravts med kan fungera som ett konserveringsmedel istället för att påskynda nedbrytningen, sa hon och utredarna till Newsweek. Det döljer också lukten.

  Om undersökningarna bekräftar historien, så kan det visa sig att hennes far var en av de värsta seriemördarna i amerikansk historia. Studey tror att hennes far dödade 50 till 70 kvinnor under tre decennier. Han dog 2013, 75 år gammal.

   

   

  Fler notiser