En 54-årig mormor äts upp av pytonorm i Indonesien – video visar hur byborna dödar den, och sedan skär upp ormens kropp

  25 oktober 2022, kl 12.15

  Den 54-årige Jahrah sa hejdå till sin familj i fredags, och gick ut i skogen för att samla upp mjölksaft från Sumatras gummiträd. Hon kom aldrig tillbaka till byn, och familjen anmälde henne försvunnen till de lokala myndigheterna.

  Lokalbefolkningen skickade ut sökgrupper, och hittade två dagar senare en enorm, däst orm med svullen mage i en skogsglänta. De högg huvudet av den, och när de skar upp ormen hittade de Jahrahs kropp inuti, inklusive kläderna. Att smälta en måltid i den storleken skulle ta flera veckor.

  Byäldsten Anto säger att ormen satte tänderna i Jahrah för att kunna få grepp om kroppen, och kvävde sedan henne långsamt, något som kan ha tagit två timmar. ”Byborna är nu oroliga för att större ormar fortfarande finns i skogen. En annan jätteorm har svalt två getter som betade utanför byn”, rapporterar Daily Mail.

  Byborna har tidigare försökt fånga in en åtta meter lång pytonorm, men den var för stark och kunde fly. Indonesien har en stor population av de gigantiska ormarna, som den som åt Jahrah. De lever i avlägsna skogar och livnär sig på vilda djur, ibland människor.

   

   

  Fler notiser