Omaskerade brittiska vandaler misslyckas med att stjäla nya Iphones – sparkar och slår på butiksmontern; kunder filmar

  22 oktober 2022, kl 16.15

  En telefonbutik i Birmingham fick oväntat besök, när hänförda ungdomar under flera minuter försökte slita, slå och sparka loss de nya Iphone-telefoner som fanns att betrakta, väl förankrade i butiken, rapporterar Daily Mail.

  De hade den obligatoriska uniformen med svarta kläder och snövita sneakers, men glömde i farten att maskera sig. I sin iver att få loss något av det bästa av det senaste märkte de inte att kunderna i butiken filmade dem.

  Med växande frustration gjorde de sitt yttersta för att lägga beslag på en ny Iphone 14, som kan kosta upp till nästan 24 000 kronor. En kvinna i publiken hojtade glatt ”De lossnar fortfarande inte”, och skratt hördes när en av ligisterna klättrade upp på montern för att sparka loss telefonerna, men flera gånger träffade en gängkamrat.

  Till slut fick de tag i en mobil, oklart i vilket skick den var efter den omilda behandlingen. Vad de uppenbarligen inte visste är att telefonerna som visas upp i butikerna är spärrade. En av plundrarna hittades snart av polisen, de andra lär inte vara svåra att få tag på efter de virala filmerna på det misslyckade tjuveriet.

   

   

  Fler notiser