Republikan som kandiderar till styrelsen för ett högskoledistrikt i Arizona arresteras när han onanerar vid förskola

    20 oktober 2022, kl 11.30

    Republikanen Randy Kaufman, som kandiderar till styrelsen för ett högskoledistrikt i Arizona, satt i sin pickup parkerad på tre p-rutor utanför en förskola. En polis som svängde förbi bestämde sig för att undersöka saken, men Kaufman märkte inget då han satt med mobilen i ena handen och snorren i den andra.

    ”Varför är du på den här parkeringsplatsen?” frågade polisen. ”Jag kom ut hit för att köpa armeringsjärn i närheten, jag var stressad.” Kaufman sa vidare att han först när han klev ur bilen såg att han parkerat utanför en förskola, rapporterar NBC News.

    När han sedan arresterades ville han säga något till polisen utanför protokollet, och gjorde klart att han kände polisförbundets ordförande. ”Jag känner Jim Hill; han jobbar med er … och … jag kandiderar till styrelsen för högskolorna.”

    Det båtade föga, och anklagelserna om oanständighet på offentlig plats står kvar. Det är för sent att ta bort hans namn från valet till styrelsen för högskolorna, med 220 000 studenter. Därför berättar den demokratiske representanten i valet för allmänheten hur det ligger till, inför omröstningen den 8 november.

     

     

    Fler notiser