Colombiansk fotbollsspelare blottar ballen i direktsändning – vill störa motståndare som ska lägga frispark

    19 oktober 2022, kl 21.52

    Division 1-laget Santa Fe mötte sina rivaler Jaguares de Córdoba i Colombia helgen, och det flöt på bra de första tre minuterna av matchen tills det var dags för frispark. Det var då som försvararen Geisson Perea plötsligt drar ner byxorna och drar upp hela härligheten, i ett försök att få den som ska lägga frisparken att tappa koncentrationen.

    Det Perea inte visste var att tv-kanalen, som sände matchen i direktsändning, just då råkade zooma in på honom. Tur i oturen var att domaren inte hann se något, och Perea slapp därför rött kort. Men hans frivola aktivitet hade inte någon nämnvärd effekt, då Santa Fe förlorade med 1–2, rapporterar Yahoo! Sports.

    Men det slutar inte där, skriver El Tiempo. Efter att ha varit tyst i några dagar bestämde sig Perea för att tala ut, och ge sin version av vad som hände. ”Jag skulle bara rätta till byxorna, jag hade chansen just då, för när jag kommer in på banan är det för att spela. Jag tänkte inte riktigt på vad jag gjorde.”

    Han säger vidare att han och hans familj är mycket påverkade av händelsen. Föräldrarna, frun och hans dotter var måttligt imponerade.

     

     

    Fler notiser