Fyra amerikanska män hittas mördade och styckade efter att de försvunnit på sin cykeltur – varje offer hade skottskador

  18 oktober 2022, kl 12.30

  En vecka efter att de fyra männen i Oklahoma försvann hittades deras lemlästade kroppar. Under en presskonferens i går sa den lokala polischefen att varje offer hade skottskador, rapporterar Fox 23. Morden var extremt våldsamma till sin natur.

  Vännerna, i 30-årsåldern, sågs senast lämna sina hem vid åttatiden på kvällen 9 oktober. Myndigheterna fann genom intervjuer att offren påstås ha planerat att begå ett brott innan de försvann. ”Ett vittne säger att han var inbjuden att följa med männen för att ‘göra en stöt som var tillräckligt stor för dem alla’”, sa den lokale polischefen Joe Prentice. ”Vi vet inte vad de planerade, eller var de planerade att göra det.”

  En av föräldrarna hittade sin sons cykel nära ett skrotupplag; bevis för en våldsam händelse upptäcktes vid en angränsande fastighet. Enligt obekräftade uppgifter syntes de till i området under natten, och en av dem ska ha setts köpa cigaretter tidigt på morgonen.

  Deras styckade kroppar hittades i lördags i en flod på landsbygden. Två av männen hade sina mobiltelefoner med sig, avstängda. De andra cyklarna saknas fortfarande.

   

   

  Fler notiser