En tolvårig flicka kidnappas och hittas bunden i en resväska – får halsen avskuren, har oförklarliga siffror på kroppen

  16 oktober 2022, kl 12.00

  Den livlösa kroppen av en ung flicka, tolv år gammal, upptäcktes i Paris natten mot lördag, gömd i en resväska. Polisen misstänkte snabbt att det handlade om en kidnappning, då de bland annat hittade en rulle tejp och en kniv i källaren i huset familjen bor i.

  Offrets pappa, som arbetar som vaktmästare i flerfamiljshuset, sa till polisen att han såg sin dotter i sällskap med en kvinna i 20-årsåldern på övervakningsfilmer. Samma kvinna sågs senare bära på en tung resväska. Enligt ett vittne ska hon ha bett om hjälp med att lyfta in resväskan i ett fordon, rapporterar franska BFM TV.

  Resväskan med flickans kropp hittades flera timmar senare några gator bort från familjens hem. Enligt uppgifter från polisen ska hon ha fått halsen avskuren, fötterna och händerna var omlindade med tejp. Siffrorna ”1” och ”0” fanns också på kroppen; utredarna vet för närvarande inte innebörden av dessa siffror.

  Tidigt i går morse greps bland annat den kvinna som identifierades via övervakningsfilmer. Fem andra personer har också gripits, en av dem är mannen som hittade resväskan och sedan tillkallade polisen.

   

   

  Fler notiser