VIDEO: Maktkåt politiker spelar in porrfilm med sig själv i huvudrollen för att värva röster – lanserar den på Pornhub

    15 oktober 2022, kl 17.15

    I vanliga fall undviker politiker allt som har med sex att göra, i alla fall i media, men om man är oberoende kandidat till kongressvalet i USA, så behövs all uppmärksamhet man kan få. Och Mike Itkis blir ordentligt uppmärksammad efter att ha publicerat en 13 minuter lång porrfilm på nätet.

    Han beskriver sig själv som oberoende kandidat i det stundande kongressvalet, och vill bland annat driva ”sexpositiva” frågor. För att marknadsföra sig själv och sina åsikter spelade han in den skabrösa filmen Bucket List Bonanza, och la upp den på Pornhub.

    ”Om jag bara skulle prata om min politik, så skulle det inte visa mitt engagemang i frågan”, säger han till City & State New York. Hans frågor inkluderar legalisering av sexarbete och att tydliggöra sexuella rättigheter.

    På hans kampanjsajt är sexpositivitet en av tre kampanjfrågor, som alla är något tunna på detaljer. Men han skriver bland annat att ”män inte bör åläggas att försörja biologiska barn utan föregående överenskommelse”, och att sexarbete ska legaliseras. Människor ska också ha rätt att inte bli förälder vid en graviditet.

     

     

    Fler notiser