Video visar gängvåld i laglös stad – attackerar en man på gatan, maskerade tonåringar med machetes hugger av händer

    13 oktober 2022, kl 14.58

    I utkanten av Huddersfield, en stad utanför Manchester, finns medlemsklubben Deighton Working Men’s Club, som beskriver sig själv som den vänligaste anläggningen i sitt slag i Yorkshire. Som godkänd medlem kan man spela bingo, ta ett parti snooker, lyssna på musik och dricka öl när andra ölschapp i staden stängt för kvällen.

    För några veckor sedan förändrades allt när två maskerade tonåringar attackerade en man som var ute och rökte, och använde en machete för att hugga av hans hand. De hann också med att hugga honom i benet, innan de skrattande sprang bort från platsen, skriver Daily Mail.

    Den här typen av våld i bruksstaden Huddersfield, med 170 000 invånare, har blivit en del av vardagen. För ett par veckor sedan mördades en 15-åring utanför sin skola, och i februari fick en 19-åring sin hand nästan avhuggen med en machete utanför Deighton-klubben. Det senaste exemplet är en knivhuggning mitt på ljusa dagen, med många vittnen.

    Som fallet är i Sverige är medlemskapen i rivaliserande gäng utbytbara, med ständigt skiftande lojaliteter. Gängledarna, inte familjemedlemmarna, är förebilder.

    <iframe allowfullscreen frameborder=”0″ width=”698″ height=”573″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2774305.html”></iframe>

     

     

    Fler notiser