15 000 personer har massorgie om de utsätts för kärnvapenanfall – anger till och med om de föredrar anal- eller oralsex

    12 oktober 2022, kl 15.15

    Om Ryssland plockar fram atombomberna i kriget mot Ukraina, så tänker inte alla ta skydd. 15 000 medborgare registrerar sig på Telegram om att istället delta i en sexfest utanför Kiev. Massorgien äger rum utanför staden; deltagarna ombeds att dekorera sina händer med färgade ränder som visar deras sexuella intressen.

    Arrangörerna hävdar att det eventuella evenemanget redan är så populärt att ”av någon anledning har alla lägenheter med utsikt över platsen försvunnit från fastighetsmarknaden”, skriver The Jerusalem Post.

    En kvinna sa i en intervju med Radio Free Europe att detta förkroppsligar den optimistiska ukrainska andan, och det växande självförtroendet för deras chanser att vinna kriget. ”Det är motsatsen till förtvivlan. Även i det värsta scenariot letar folk efter något bra”, sa hon. ”Detta är ukrainarnas megaoptimism.”

    Telegram-kanalen som marknadsför evenemanget täcker kriget på ett humoristiskt sätt, och beskrev nyligen insatserna från motattacken i Cherson som ”BDSM-fester för ryssarna.” Funderar du på att delta? Tre ränder om du gillar analsex, fyra ränder om du går igång på oralsex.

     

     

    Fler notiser