Pedofil som utnyttjar sin hund sexuellt får fängelse – polisen hittar videofilmer av brottet på hans mobiltelefon

    11 oktober 2022, kl 18.40

    Douglas Moore, 34 år, dömdes i onsdags för 24 fall av sexbrott, inklusive samlag med djur, till fem års fängelse. Polisen i London hittade en video där han fysiskt och sexuellt misshandlade en hund. Videon var så plågsam att poliserna på plats tillkallade sitt befäl för att rädda djuret och arrestera gärningsmannen.

    Tekniska analyser av Moores mobil och dator avslöjade att han begått avskyvärda sexhandlingar med hunden under en lång period. Han har också använt Darknet för att se ännu mer extremt innehåll med människor som har sex med djur. Återskapade chattloggar avslöjade att han försökte arrangera möten för att misshandla hundar och barn. Han sökte också efter möjligheter att byta och dela material med andra förövare.

    ”Omfattningen av bevis som sammanställts innebar att Moore inte hade något annat val än att erkänna sig skyldig. Jag är glad att han nu sitter i fängelse där han hör hemma”, säger polisen Pete Howes till Daily Mail.

    Hunden är i säkerhet, frisk och har ett nytt hem. Moore är förbjuden att äga djur, och kommer att finnas med i registret över sexbrottslingar på livstid.

     

     

    Fler notiser