Gammal dam på ålderdomshem i Colombia får hjärtattack under strippföreställning med halvnakna män – förs till sjukhus

  10 oktober 2022, kl 17.24

  Den vilda videon, som ursprungligen publicerades på Instagram, visar en kvinna iklädd lädertrosor och svarta kaninöron som twerkar mot några av männen på äldreboendet i Colombia. Scenerna med halvnakna män och kvinnor som uppträder för de boende upprörde många, särskilt efter vad som hände med en manlig dansare.

  Iklädd pannband och läderkalsonger lät den manliga dansaren en äldre kvinna med stor förtjusning ta på hans kropp, men det slutade illa. När det var som roligast fick den gamla damen en hjärtattack, och ambulans tillkallades som förde henne till sjukhus.

  En av de som arrangerade aktiviteten, influencern Nadia Cartagena, la upp filmen på sitt Instagram-konto, och skrev: ”I dag höll jag en erotisk fest för äldre, jag ville bara att de skulle ha litet kul. Jag är väldigt ledsen för det som hände.”

  Cartagena berättade för tidningen El Universal att hon ville uppmärksamma behoven hos den äldre vuxna befolkningen i staden som mer eller mindre glömts bort av sina barn. De bor i hem som enbart fungerar tack vare donationer. ”Ingenting gjordes mot någons vilja. Vi gjorde det med mycket kärlek.”

   

   

  Fler notiser