Flera kvinnliga lärare utreds efter sexuella inviter och meddelanden till eleverna – en av dem skickade 5 500 sms

  9 oktober 2022, kl 18.30

  New York Post har under de senaste två månaderna tagit del av sju utredningar om kvinnliga lärare med sexuellt tvivelaktigt uppförande i stadens skolor. De rörde sig om allt från hoppa i säng med elever, skicka explicita bilder och röka på tillsammans med ett par elever.

  En av dem som utretts är Natalie Black, 27 år, som började med att skicka nakenbilder till en 17-årig student. Det eskalerade när hon visade manliga studenter bilder av sin vagina, drog ner byxorna hemma hos en elev och delade filmer när hon dansade naken från midjan och nedåt. Hon är fortfarande anställd, och lägger upp egna ”vuxenvideos” på Youtube.

  Michelle Zak, då 31 år, rökte på tillsammans med två av sina minderåriga elever, och bjöd hem dem för att låta dem sova över. Skolan lät henne arbeta kvar, dock i ett tomt klassrum, tills hon sa upp sig självmant.

  Matematikläraren Danielle Medellin, då 24 år, skickade nästan 5 500 ”mycket flirtiga” sms till en gymnasist. Hon sa upp sig själv innan skolan hann säga adjö till henne. De totalt 21 utredningarna är enligt uppgift i linje med riksgenomsnittet för skolväsendet i USA.

   

   

  Fler notiser