Sharon Osbourne skänker nio miljoner kronor till Black Lives Matter – nu vill hon ha tillbaka dem; ser BLM som en bluff

    8 oktober 2022, kl 11.45

    Sharon Osbourne, gift med hårdrockslegendaren Ozzy Osbourne, säger i en intervju att hon håller med Kanye West och hans inställning till BLM. Inför en modevisning i Paris med sin senaste kollektion höll han ett tal till media, där han bar kläder med texten ”White Lives Matter”. Några av modellerna i föreställningen bar kläder med samma budskap.

    Dagen efter showen skrev han ett inlägg på Instagram. ”Alla vet att Black Lives Matter var en bluff. Nu är det över. Varsågod.”

    Sharon Osbourne säger i intervjun med nyhetssajten TMZ att familjen skänkte nio miljoner kronor till BLM-rörelsen, och att hon gärna vill ha tillbaka dem. Sedan förstår hon inte riktigt upprördheten över Wests rubrikskapande kläder. ”Jag förstår inte varför vita liv inte spelar någon roll. Jag förstår det inte. Det är inte min kultur”, säger hon. ”Alla spelar roll, eller hur?”

    Källor till Page Six säger att West mest är förbryllad över reaktionerna på hans budskap. ”Han tror att det är en PK-grej. Han vill ge en röst till den ’andra sidan’ [av rasdebatten i Amerika]. Han förstår inte varför folk inte ser det.”

     

     

    Fler notiser