Amerikansk kvinna klipper inte naglarna på 22 år – tar fem timmar att måla dem, och använder 15–20 flaskor nagellack

  7 oktober 2022, kl 20.19

  Diana Armstrong från Minnesota, 64 år, skrevs in i Guinness rekordbok för sina långa naglar i augusti. I en intervju medger hon att det är svårt med dagliga aktiviteter som att dra upp gylfen i sina byxor, öppna burkar eller hämta mat i kylen. Efter 22 år är naglarna 137 centimeter långa.

  Hennes tonåriga dotter manikyrerade naglarna varje helg, men när hon plötsligt gick bort kunde den sörjande mamman inte förmå sig att låta någon annan ta hand om det. Hon bestämde sig till och med för att sluta sitt jobb så att hon istället kunde fokusera på att låta naglarna växa.

  ”Om jag måste plocka upp tappade pengar från golvet, så går det bra med sedlar men all växel blir liggande”, sa hon till Guinness rekordbok och tillade att hon ofta använder fötterna för att ta tag i saker. Hon kör inte länge bil, eftersom naglarna inte längre får plats, skriver Mail Online.

  Supporten från döttrarna får vardagen att fungera; det tar fem timmar att måla naglarna med 20 flaskor nagellack. Naglarna är ett sätt att minnas sin döda dotter – ”Hon skulle vara stolt över mig eftersom hon är den sista som gjorde mina naglar.”

   

   

  Fler notiser